Van bedrijfscatering tot catering aan huis

Gaat u binnenkort trouwen? Heeft u binnenkort een buurtfeest? Staat er een vergadering voor het hele bedrijf ingepland? Dan wilt u zich geen zorgen maken over de verzorging voor uw gasten. Wij van Cateringservice ’t Noorden kunnen de complete verzorging – voor zowel bedrijfscatering als catering aan huis – voor u doen. Van het regelen van koelkasten en tafels tot verschillende buffetten en drank.

Bekijk onze boeken: voor bedrijfscatering en catering aan huis

Hieronder staat ons complete assortiment, geschikt voor zowel bedrijfscatering als catering aan huis. Bekijk de verschillende boeken en stel uw eigen buffet samen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel naar 0318 – 512 501 voor meer informatie.

Goede service, alles is mogelijk! Er wordt vooraf goed meegedacht. Ideaal om zo met hen een feestje te organiseren. Heb je binnenkort een feestje? Dan is Catering ’t Noorden zeker een aanrader! – René van Manen

Buffetten< Buffetten
Geniet van een heerlijk warm en koud buffet. Download
Barbecue< Barbecue
Wij verzorgen de complete BBQ catering voor u. Download
Verhuur< Verhuur
Voor al uw party verhuur! Levering vindt plaats wanneer het u het beste uitkomt. Download
Stamppotten< Stamppotten
Wij verzorgen een compleet stamppot buffet, inclusief het opmaken van uw buffettafel. Download
Tapas< Tapas
Voor al uw party verhuur! Levering vindt plaats wanneer het u het beste uitkomt. Download
Mini hapjes< Mini hapjes
Bekijk hier ons hapjes assortiment. Download
Party hapjes< Party hapjes
Diverse soorten hapjespannen voor thuis of op het werk. Download
Kwaliteit Service en kwaliteit leveren staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gerechten zijn vers bereid, waardoor u optimaal kan genieten.
Passie Wij hebben liefde voor ons vak, denken graag met u mee en willen vooral dat u en uw gasten plezier hebben. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren.
Voor iedereen Van een heerlijk buffet bij een netwerkborrel tot een straat BBQ; als cateraar staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven.
Vraag direct een offerte aan