Het catering bedrijf voor catering in Ede en omgeving

Wij verzorgen de complete catering voor Ede, Veenendaal en omliggende plaatsen. Naast de buffetten, barbecues en stamppotten bieden wij als catering bedrijf nog veel meer aan. Daarom hebben wij nog verschillende boeken samengesteld waaruit u kunt kiezen. Op het gebied van eten en drinken wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Ook voor het huren komt u naar ons catering bedrijf

Naast eten en drinken kunt u bij ons ook terecht voor het huren van barbecues, tafels, stoelen en nog meer. Bekijk het boek Verhuur hieronder voor een compleet overzicht.

Goede service, alles is mogelijk! Er wordt vooraf goed meegedacht. Ideaal om zo met hen een feestje te organiseren. Heb je binnenkort een feestje? Dan is Catering ’t Noorden zeker een aanrader! – René van Manen

Mini hapjes< Mini hapjes
Bekijk hier ons hapjes assortiment. Download
Verhuur< Verhuur
Voor al uw party verhuur! Levering vind plaats wanneer het u het beste uitkomt. Download
Party pan< Party pan
Diverse soorten hapjespannen voor thuis of op het werk. Download
Kwaliteit Service en kwaliteit leveren staan bij ons hoog in het vaandel. Onze gerechten zijn vers bereid, waardoor u optimaal kan genieten.
Passie Wij hebben liefde voor ons vak, denken graag met u mee en willen vooral dat u en uw gasten plezier hebben. Door onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren.
Voor iedereen Van een heerlijk buffet bij een netwerkborrel tot een straat BBQ; als cateraar staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven.
Vraag direct een offerte aan